Med alla våldsamma stormar och hagelskurar bakom oss längtar vi efter våren igen. Låt solen skina igenom! I den här artikeln delar vi med oss ​​av ett antal trädgårdsprodukter som inte bör saknas under våren. Har du redan allt i skjulet eller är det dags att köpa lite till?

Underhållsvänliga trädgårdsmöbler
Med rätt trädgårdsmöbler kan du förvandla terrassen till ett extra vardagsrum eller matsal. Det är såklart viktigt att trädgårdssetet ser snyggt ut och att det är bekvämt. Men glöm inte att ta en kritisk titt på materialanvändningen. Du gör det mycket enklare för dig själv om du väljer underhållsvänliga trädgårdsmöbler. Du kan lämna denna utomhus länge och rengöra den på nolltid.

robust parasoll
Vem älskar inte vårsolen? Även om dessa första solstrålarna ofta känns mjuka, kan de fortfarande bränna dig snabbt. Glöm därför inte att skydda din hud väl med solkräm och parasoll. Det finns många olika paraplyer. Nuförtiden är den till och med ett vackert blickfång i din trädgård! Ta en titt på Palestro flytparasoll från Parasols.nl. Denna modell är modern, chic och praktisk. Tack vare den smarta designen kan du enkelt vända detta parasoll åt alla håll. Den robusta monteringen gör den även lämplig för familjer med små barn. Kort sagt: ett bra parasoll är mer än värt investeringen! Inte bara för den ljusa sommarsolen, utan också för de mjuka solstrålarna på våren.

Snygga friluftskläder
Gör din trädgård helt vårsäker med en speciell utomhusmatta. Detta är en matta som tål alla slags väderförhållanden. Med en sådan trädgårdsduk ger du terrassen en väldigt hemtrevlig och mysig atmosfär.

LED-ljussladd eller lyktor
Trädgårdsset med mattkoll? Parasoll check? Då är det dags att ta med lite kul i trädgården. För ska vi vara ärliga: den första vårdrinken kan få en magisk touch. Det gör du enkelt med en ljussladd eller några lyktor. Välj helst LED-belysning. Du kan fästa lamporna på staketet, hänga dem i ett träd eller helt enkelt drapera dem över bordet. Det finns till och med en speciell trådlös LED-belysning att montera på ribborna på ditt parasoll: Solero® Lux från Parasols.nl.

Grönsaksträdgårdslåda eller odlingsbord
Att ha en egen grönsaksträdgård är hållbart och roligt. Inte konstigt att det har blivit en riktig trend! Starta din egen grönsaksträdgård i vår med en stor container eller odlingsbord. Det behöver inte alls vara så komplicerat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *