Idegran är ett långsamt växande träd som är utbrett i Centraleuropa. Trots sin långsamma tillväxt är idegranplantan en fantastisk häckväxt. Den blir upp till 7 meter hög och en till tre meter bred. Dess blad producerar ljusröda bär som lockar fåglar. Förutom att göra en bra häck, är det en utmärkt vintergrön häckväxt. Dess storlek och lövverk gör den till ett underbart tillskott i alla trädgårdar. Använd på detta sätt ger en vacker och hemtrevlig bakgrund.

Förutom sin breda omkrets växer Taxus Baccata också bra i skuggan. Det är en attraktiv växt som tål mycket skugga. En väletablerad växt av denna art kommer att producera kluster av tre eller fler träd. Trädets frukt är ett läckert mellanmål för en hungrig fågel. Dessutom är idegranen ett perfekt sätt att piffa upp din trädgård! Dess blad är doftande och håller din trädgård fräsch och doftande.

Detta träd tillhör de tempererade träden. Trädet är ett populärt träd i Europa. Växten kan odlas från sticklingar. Arten är också inhemsk på kontinenten. Dess rötter är små. Det är därför växten är så mångsidig.

Idegran kan växa lätt i en mängd olika klimat. Det är också möjligt att hitta denna art av idegran i naturen på flera håll i världen. Detta träd anses allmänt vara odlat. Därför är den populär i trädgårdar och stadsområden. Beställ den mest populära häckväxten i Tyskland nu. Besök gärna vår hemsida för detta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *